Hypotheekadvies op maat

Je hebt je droomhuis gevonden en bent op zoek naar een hypotheek? Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies is in dat geval meer dan welkom!

In een persoonlijk gesprek wordt jouw financiële situatie in kaart gebracht. Ook wordt er gevraagd naar je toekomstplannen. Is er bijvoorbeeld een kinderwens? Ga je binnenkort met pensioen of wil je minder gaan werken?

Op basis van deze informatie gaat Klaas aan de slag en onderzoekt hij welke hypotheek in jouw situatie het meest geschikt is. Uiteraard berekent hij ook de bijkomende kosten, bekijkt de voorwaarden van geldverstrekkers en vergelijkt de rentestanden. Zo weet je precies wat de maandelijkse kosten en de voorwaarden voor jouw hypotheek zijn.

Klaas Koop werkt samen met alle grote aanbieders. Hierdoor kan hij een onafhankelijk hypotheekadvies geven en krijg je de hypotheek die in jouw situatie het beste past!

Klaas Koop werkt volgens een duidelijk stappenplan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend met Klaas contact op via de mail, telefoon of app: 06 – 23 19 30 20.