Disclaimer

Door het gebruiken van de site stemt de gebruiker ermee in akkoord te gaan met onderstaande bepalingen.

Site-inhoud

Informatie op deze website is met zorg samengesteld. Echter kan het zijn dat informatie niet volledig en/of juist is. Voor dergelijke foutieve informatie kan niet worden ingestaan. Aan de website kunnen wijzigingen worden toegepast zonder dat hier melding van gemaakt wordt op de website.

Aansprakelijkheid

Elke vorm van aansprakelijkheid vanwege (in)directe schade door het gebruik van deze website wordt uitdrukkelijk verworpen.

Opslaan chatsessies

Gesprekken via de chat op deze website of via Whatsapp kunnen worden opgeslagen. Door het starten van een gesprek stemt u hiermee in. Het opslaan van gesprekken doen we zodat bij een eventueel volgend gesprek -online, telefonisch of persoonlijk- direct gegevens bij de hand hebben. Als de gesprekken geen meerwaarde (meer) hebben worden deze direct verwijderd en vernietigt. Uiteraard wordt zorgvuldig met de gesprekken omgegaan en worden enkel intern gebruikt.

Eigendomsrechten

Teksten, foto’s, illustraties en overige afbeeldingen op deze website zijn in eigendom van Klaas Koop Hypotheken. Tenzij anders vermeldt. Het kopiëren, verspreiden en/of commercieel toepassen van deze eigendommen zijn nadrukkelijk verboden zonder toestemming van Klaas Koop Hypotheken.

Overige bepalingen

Deze website bevat enkele uitgaande links. Deze links zijn ter informatie voor de gebruiker van deze website. Klaas Koop Hypotheken bemoeit zich niet met de inhoud van deze sites en is zodoende niet aansprakelijk voor welke vorm van (in)directe schade.